skip_main skip_menu skip_search

Brousky na nože

Brousek Ganzo Touch Pro

Stolní brousek pro broušení všech typů čepelí. Jedná se o základní brusný systém s podstavcem a fixující podpěrkou na ostří.
Více informací

Dostupnost v e-shopu: Dlouhodobě nedostupný

Dostupnost na prodejně v Hlučíně: Dlouhodobě nedostupný ?

900 Kč

Chci info na e-mail, až bude skladem

Odesláním hlídání souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Záruka:
24 měsíců
Výrobce:
Ganzo
EAN:
635934697196
Katalogový kód:
GNSHRP1

Ganzo Další produkty výrobce

Podobné produkty

Popis produktu

Stolní brousek pro pokročilé brusiče a milovníky nožů. Speciální kameny Ganzo umožňují nabrousit a perfektně vyhladit každé ostří. Brusný systém se vyznačuje novátorským řešením a intuitivní obsluhou. Právě díky snadné obsluze je brousek vhodný nejen pro profesionály, ale také pro všechny domácí kutily.

Jedná se o základní brusný systém s podstavcem vybaveným přísavkami a výsuvnou nožkou. Podpěrný systém pevně fixuje čepel pod odpovídajícím úhlem. Pomocí čtyř keramických kamenů lze provádět všechny fáze broušení. Na výběr jsou čtyři stupně zrnitosti: 120, 320, 600 a 1500. Kameny jsou bezpečně zabaleny v přibaleném pouzdře.

Klíčové vlastnosti brousku Ganzo Touch Pro

  • Stupně zrnitosti: 120, 320, 600, 1500
  • Keramická brusná plocha

Obsah balení

  • Brousek Ganzo Touch Pro

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Parametry

Výrobce:
Ganzo
Typ brousku:
Ruční
Záruka:
24 měsíců

Recenze zákazníků (0)

Ohodnoťte zboží jako první a pomozte jiným s výběrem.

Přidat hodnocení

Ohodnocením souhlasíte s pravidly publikace. Po jejich ověření bude recenze obratem zveřejněna.

Dotazy k produktu (1)

k
karel kubat, 24.05.2019
čim se řídí uhel broušeni u kuchyňských nožu 1500 je nejjemějši to zmamena poslední faze.Povrch brousku je po broušeni stále rovny? Který typ brousku je nejpoužívanější? Chci přesáhnout hodnotu objednávky 1000 Kč. Brousky se před použitím namáčejí? Pokud se povrch používáním deformuje, čím se zarovná? Děkuji. Karel Kubát
P
Pavel Macura, 28.05.2019
Dobrý den, kuchyňské nože se brousí zpravidla pod úhlem 15°, filetovací pak pod úhlem v rozmezí 15°až 20°. Mezi nejpoužívanější brusné materiály se řadí: diamant a karbid. Diamantový brousek se časem opotřebuje, protože je tvořen jednou vrstvou diamantového prášku. V tomto ohledu je lepší brousek karbidový. Pro dobroušení pak můžete například sáhnout pro brousek keramický, pro dohlazení je ideální kožený pásek. Před broušením vždy zohledněte stav ostří a podle toho zvolte vhodný postup.
S produktem poradíme

Položte svůj dotaz

Doporučené články

Jak správně vybrat nůž?

U bojových nožů je důležitá průraznost. Na turistiku se hodí skladné nářadí. Při survival výpravách musí nůž prosekat i těžce přístupnou cestu. Zjednodušeně – pravý nůž je ten, který slouží vašemu účelu.

Marek Děngl,

Jak vybrat mačetu

Mačeta je výborným pomocníkem prakticky ke všemu, kde vám nestačí běžný nůž. Díky svým rozměrům také hravě zastoupí i plnohodnotnou sekeru. Ať už jste tedy vášnivým zahrádkářem, vyrážíte na dobrodružné expedice, nebo jen chcete mít po ruce pořádný kus železa (tedy spíše kvalitní oceli), mačeta by ve Vaší výbavě rozhodně chybět neměla.

Bc. Michal Kuczaj,

Naposledy navštívené produkty

+420 591 140 565 Po–pá: 8–16 hod. Položit dotaz

Přidejte se k více než 100.000 odběratelům a získejte novinky, akce a recenze

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.