skip_main skip_menu skip_search

Recenze a testy

Zbraně a další zboží testujeme přímo v terénu. Výsledky pak pro vás sepisujeme nebo natáčíme jako videorecenze. Máte tip na zajímavou recenzi? Napište nám na podpora@balistas.cz.

Recenze vzduchovky BSA Spitfire 10

Recenze anglické zlamovací pružinové vzduchovky s neomezeným výkonem, jedinečným systémem zásobníku a nádhernou dřevěnou pažbou.

Svatopluk Krutiš,

Crosman ST1 Full Auto: Jako z vesmíru…

Tato zbraň jako by svým vzhledem patřila k výzbroj jednotek imperiálních „Storm-trooperů“ z Hvězdných válek či přímo do rukou hvězdné pěchoty.

Svatopluk Krutiš,

Videorecenze: PCP vzduchovka FX IMPACT M3

Tentokrát jsme otestovali střelbu z nejoblíbenějšího modelu švédského výrobce FX Airguns – a to PCP vzduchovky FX Impact M3. Podívejte se, jak to dopadlo.

Jan Kaleta,

Novinka z Turecka: REXIMEX RP

Ať se říká o tureckém hospodaření cokoliv, pokud se týká tureckých zbraní, lze je hodnotit velmi dobře.

Svatopluk Krutiš,

Klasika v limitovaném hávu – GAMO PT 80

Pistoli GAMO PT 80 vídáme na trhu CO2 zbraní již velmi dlouho. Proto ji výrobce čas od času oživí nějakým atraktivnějším designem.

Svatopluk Krutiš,

Videorecenze: Vzduchovka Crosman Magfire Mission

Na test jsme si vybrali vzduchovku Magfire typu Mision od amerického výrobce Crosman. Podívejte se, jak si tahle zlamovací vzduchovka s nitropístem ve­dla.

Jan Kaleta,

Pistole Daisy – zbraně doby virové

Doba zamíchala kartami i co se týká zábavních zbraní. Na pořad dne se dostaly levné pružinové, vzduchové či CO2 pistole, které dovedou se zkrátit dlouhé chvíle.

Svatopluk Krutiš,

Dvakrát SPA Artemis: Srovnání PP 800 a SR 1250 W

Oba kousky z výroby čínské společnosti Snow Peak Airgun / Shaoxing Snowpeak mi velmi zpříjemnily dobu omezení vycházek. Jedna z nich je novější, druhá je naopak stálicí na trhu. Pojďme se na ně podívat blíže.

Svatopluk Krutiš,

Baikal MP 658K MP 658K, to je vyšší level

Baikal MP 658K je věrná replika ostré předlohy. Bylo na ni použito cca 80 % dílů ostré zbraně. Tomu koresponduje i zacházení s ní, a to včetně rozborky a sborky. Čtěte dále.

Naposledy navštívené produkty

+420 591 140 565 Po–pá: 8–16 hod. Položit dotaz

Přidejte se k více než 100.000 odběratelům a získejte novinky, akce a recenze

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.